06.04.2022 відбулось відкрите лекційне заняття к.е.н., старшого викладача кафедри економіки повітряного транспорту ФЕБА Наталії Сафонік зі здобувачами вищої освіти групи ЕП-112Б з навчальної дисципліни «Економіка підприємства»

6 квітня 2022, 6:42 pm Автор 
Прочитано 316 разів Останнє редагування Субота, 16 квітня 2022 18:45

На заняття долучились  заступниця декана Оксана Попович, заступниця декана Ольга Вовк, завідувачка кафедри Олена Ареф’єва та науково-педагогічні працівники кафедри Альона Ковальчук, Саміра Пілецька, Тетяна Сімкова.

Лекційне заняття було проведено дистанційно, за чітко розробленим планом, супроводжувалось презентацією. Матеріал лекції систематизований. Виклад матеріалу здійснювався в логічній послідовності, з дотриманням структури заняття. Викладачем використано змістовний, актуальний матеріал для розкриття теми та продемонстровано вміння встановлювати контакт з аудиторією. По ходу викладу матеріалу здобувачі вищої освіти задавали питання та отримували на них обґрунтовані відповіді, що сприяло активній взаємодії та формуванню доброзичливої атмосфери на занятті. Лектор акцентувала увагу на найбільш суттєвих положеннях та проблемних питанням, що сприяло активізації мислення здобувачів вищої освіти.

 

Лекційне заняття проведено з дотриманням всіх навчально-методичних вимог.

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
Ярмолюк Олексій Ярославович

Оставляя комментарии - подумайте о нормах приличия.

Сайт: iem.nau.edu.ua

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається