10.04.2019 продовження «Квітневої загальноуніверситетської стратегічної сесії»

11 квітня 2019, 8:53 am Автор 
Опубліковано в Новини ФЕБА НАУ
Прочитано 820 разів Останнє редагування Четвер, 11 квітня 2019 08:56

10.04.2019 відбулось продовження «Квітневої загальноуніверситетської стратегічної сесії»

Сьогодні  відбулась презентація досягнень та  здобутків інститутів, факультетів та відокремлених структурних підрозділів університету.

Факультет економіки та бізнес-адміністрування запропонував низку різноманітних наукових показових презентацій, які незмінно користувалися увагою та інтересом як керівників та викладачів нашого університету, так і студентською спільнотою.

Випускник ФЕБА в рамках експозиції факультету, презентував свій успішний проект онлайн кондитерська «My Cake Kiev». Цей проект наочно демонструє дієвість маркетингових інструментів просування. Безпосередньо представлення та просування в мережі Instagram надав локальному проекту домашнього формату широку аудиторію, велике охоплення, ринкову ідентичність. На сьогодні – це потужний виробничий цех в центрі Києва, окрім ексклюзивних десертів ручної роботи, ще два напрями – квіти в коробках, та повітряні кулі, власна доставка.         

My Cake Kiev в першу чергу – це втілення любові до кондитерського мистецтва. Компанія була створена в 2016 році як домашня кондитерська і з того часу не перестає вдосконалювати свої вироби та нарощувати масштаби виробництва, вкладаючи в кожне  творіння частинку себе та любові до споживача.

Окрім презентації зазначеного проекту, на експозиції ФЕБА були задіяні студенти в якості бізнес-консультантів, які отримали перемогу у всеукраїнському змаганні «Рекламний полігон 2018», також відвідувачам пропонувалось пройти тестування на здібності до підприємницької діяльності.

Експозиція демонструвала рекламні та поліграфічні матеріали, виготовлені за дизайн-макетами студентів факультету також наукові та навчальні видання професорсько-викладацьким складом факультету економіки та бізнес-адміністрування.  

 

  

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається