Версія для друку

11.09.2019 пройшло засідання Вченої Ради та Стипендіальної комісії ФЕБА

11 вересня 2019, 1:36 pm Автор 
Опубліковано в Новини ФЕБА НАУ
Прочитано 907 разів Останнє редагування Середа, 11 вересня 2019 13:38

11 вересня на факультеті економіки та бізнес-адміністрування пройшло засідання Стипендіальної комісії факультету.

Були затверджені списки студентів - першокурсників. що мають отримувати стипендію.

Також, 11 вересня в 2-314 відбулось засідання першої в начальному році 2019-2020 засідання Вченої ради факультету

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

  1. Про затвердження Плану роботи вченої ради ФЕБА на 2019 рік.
  2. Про результати вступної кампанії.
  3. Про обрання секретаря відбіркової комісії ФЕБА на 2019-2020 н.р.
  4. Про перейменування кафедри економічної кібернетики.
  5. Про виділення приміщення для Студентської ради ФЕБА.
  6. Про погодження освітньо-професійної програми «Маркетинг» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 075 «Маркетинг» галузі знань 07 «Управління та адміністрування». Керівник робочої групи – к.е.н., доц. Раменська С.В.
  7. Про погодження освітньо-професійної програми «Міжнародний маркетинг» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 075 «Маркетинг» галузі знань 07 «Управління та адміністрування». Керівник робочої групи – к.е.н., доц. Шевченко А.В.
  8. Про погодження освітньо-професійної програми «Облік і аудит» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» галузі знань 07 «Управління та адміністрування». Керівник робочої групи – д.н.держ.управ, проф. Біла С.О.
  9. Про погодження освітньо-професійної програми «Підприємництво та бізнес-технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» галузі знань 07 «Управління та адміністрування». Керівник робочої групи – к.е.н., доц. Овсак О.П.
  10. Про погодження освітньо-професійної програми «Підприємницька діяльність в авіації» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» галузі знань 07 «Управління та адміністрування». Керівник робочої групи – к.е.н., доц. Командровська В.Є.
  11. Про погодження освітньо-професійної програми «Фінанси і кредит» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» галузі знань 07 «Управління та адміністрування». Керівник робочої групи – к.е.н., доц. Соловей Н.В.
  12. Про хід виконання індивідуальних планів наукової роботи аспірантів.
  13. Про затвердження індивідуальних планів аспірантів на наступний рік.
  14. Про подовження відпустки по догляду за дитиною Созіновій І.В. у зв’язку з потребою дитини у домашньому догляді з 02.08.2019р. по 01.02.2020р.
  15. Про рекомендацію Побережної З.М. до вступу до докторантури НАУ.
  16. Про затвердження теми докторської дисертації Побережної З.М. в редакції «Управління формуванням бізнес-моделі авіапідприємств на конкурентоспроможних ринках». Науковий консультант – завідувач кафедри економіки повітряного транспорту, д.е.н., проф. Ареф’єва О.В.
  17. Про рекомендацію до друку фахового збірника наукових праць «Проблеми системного підходу в економіці», випуск № 4 (72) за 2019 рік.
  18. Про рекомендацію до друку колективної монографії «Світове господарство та міжнародні економічні відносини: сучасні трансформації та перспективи розвитку» авторів Мізюк С.Г., Андрієнко М.М., Грущинська Н.М., Жаворонкова Г.В., Князєва Т.В., Коваленко Н.В., Кочетков В.М., Литвиненко С.Л., Ороховська Л.А., Радзивіл О.А., Сімахова А.О. за кошти авторів.

Оцініть матеріал!
(0 голосів)