21.10.2021 пройшла ІІ Міжнародна науково – практична конференція «Розвиток економіки та бізнес-адміністрування: наукові течії та рішення». В рамках роботи п’ятої секції «Фінанси, облік, аудит та оподаткування»

21 жовтня 2021, 6:31 am Автор 
Прочитано 239 разів Останнє редагування Субота, 23 жовтня 2021 07:21
21.10.2021 пройшла ІІ Міжнародна науково – практична конференція «Розвиток економіки та бізнес-адміністрування: наукові течії та рішення».
 
В рамках роботи п’ятої секції «Фінанси, облік, аудит та оподаткування» прийняли участь більше ніж вісімдесят фахівців із фінансів, обліку, аудиту та оподаткування, студентів і аспірантів, в тому числі з інших вищих закладів освіти та організацій: Київський національний торговельно-економічний університет, Університет державної фіскальної служби України. Західноукраїнський національний університет, Поліський національний університет, Національний науковий центр «Інститут аграрної економіки» НААН, та тощо.
 
Дослідниками були представлені та обговорені актуальні наукові теми в галузі фінансів, обліку, аудиту та оподаткування. Матеріали конференції будуть рекомендовані для друку в колективній міжнародній монографії «Економіка управління і адміністрування в координатах сталого розвитку» та оформлені в форматі статей фахового видання «Проблеми системного підходу в економіці», що входить до категорії «Б».
 
 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)
Ярмолюк Олексій Ярославович

Оставляя комментарии - подумайте о нормах приличия.

Сайт: iem.nau.edu.ua

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається