Версія для друку

12.09.2019 ВІДВІДАННЯ МУЗЕЮ АВІАЦІЇ НАУ

12 вересня 2019, 11:23 am Автор 
Опубліковано в Новини ФЕБА НАУ
Прочитано 787 разів Останнє редагування Четвер, 12 вересня 2019 11:27

12 вересня 2019 року студенти факультету економіки та бізнес-адміністрування спеціальності "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", разом із завідувачем кафедри Н.Ушенко  відвідали Музей авіації НАУ.

Музей історії Цивільної Авіації був створений у 1972 році на базі Київського інституту інженерів цивільної авіації (КІІЦА).

У 1988 році присвоєно звання «Народний музей».

До 70-річчя університету було оновлено експозиції музею. Сьогодні Музей НАУ є філією Державного музею авіації. У створенні експозицій активну участь брали керівники інститутів, кафедр та співробітники університету.

Експозиція музею представлена на 28 стендах та 12 експозиційних тумбах. В історичній частині експозиції наведені матеріали, що висвітлюють події соціально-економічного життя Києва, які стали підґрунтям для відкриття вищого навчального закладу авіаційного профілю.

Фотодокументи, діаграми, експонати експозиції музею передають динаміку розвитку навчального закладу, розкривають потенціал наукових шкіл, що сформувались за десятиліття, розповідають про головні події студентського життя тих років — навчання, перші кроки у науці, спортивні досягнення, участь у фестивалях та в інших культурно-освітніх заходах.

Оцініть матеріал!
(0 голосів)