Версія для друку

01.05.2023 на кафедрі фінансів, обліку та оподаткування відбулася лекція Головного спеціалісту відділу судової влади Департаменту контролю органів судової влади та правоохоронної діяльності Рахункової палати України

2 травня 2023, 3:32 pm Автор 
Прочитано 111 разів Останнє редагування П'ятниця, 05 травня 2023 15:38

 

01.05.2023 на кафедрі фінансів, обліку та оподаткування відбулася лекція Головного  спеціалісту відділу судової влади Департаменту контролю органів судової влади та правоохоронної діяльності  Рахункової палати України кандидата економічних наук  Шевченка Володимира Володимировича  на тему «Соціально -етичні  засади  діяльності Рахункової Палати України». У лекції було докладно висвітлено положення Міжнародного стандарту для вищих органів аудиту ISSAI 130 «Кодекс етики», ризики та заходи контролю, а також Правила професійної етики посадових осіб Рахункової палати України.

Лекція викликала жвавий інтерес у аудиторії, представленої науково-педагогічними працівниками Факультету економіки та бізнес-адміністрування НАУ, здобувачами вищої освіти спеціальностей 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» освітніх ступенів «Бакалавр» та «Магістр» НАУ. На лекції були присутні гості – доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри обліку, аналізу та аудиту Донецького національного університету імені Василя Стуса Іонін Євген Євгенович зі здобувачами вищої освіти, а також доктор економічних наук, професор кафедри фінансів Національного університету біоресурсів та природокористування Лемішко Олена Олександрівна.

          Шевченко Володимир Володимирович є професіоналом своєї справи, членом Ради роботодавців ФЕБА, тема його кандидатської дисертації «Становлення вищого державного фінансового контролю на регіональному рівні» (керівник – д.е.н., професор Косова Тетяна Дмитрівна). Його наукова і практична діяльність вже багато років присвячені Рахунковій Палаті України. Дякуємо Володимиру Володимировичу за ґрунтовну доповідь, вичерпні відповіді на запитання!!! Бажаємо йому подальших успіхів!

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
Аня

Останні з Аня