27-28 грудня 2023 року відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів зазначеної спеціальності. Їх тематика стосувалася актуальних тем обліку, аналізу, аудиту, внутрішнього контролю.

27 December 2023, 8:02 pm Written by 
Read 79 times Last modified on Saturday, 30 December 2023 11:40

У 2023 році кафедра фінансів, обліку та оподаткування успішно пройшла акредитацію спеціальності 071 «Облік і оподаткування» ОПП «Фінанси і кредит» ОС «Магістр».

27-28 грудня 2023 року відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів зазначеної спеціальності. Їх тематика стосувалася актуальних тем  обліку, аналізу, аудиту, внутрішнього контролю. Кваліфікаційні роботи виконано на базі конкретних підприємств України. Окремі положення та пропозиції, викладені у дослідженнях, впровадженні в обліково-аналітичну та контрольну діяльність суб’єктів господарювання, що підтверджується відповідними довідками. Під час написання кваліфікаційних робіт здобувачами використано сучасні методи дослідження та економічні розрахунки, наведено реальні, достовірні дані, які повністю відображають усі аспекти діяльності об’єктів дослідження, сформовано самостійні і оригінальні висновки та пропозиції, які є результатом кропіткої роботи здобувачів та їх наукових керівників. Більшість  кваліфікаційних робіт, представлених до захисту, мають апробацію у закордонних і вітчизняних наукових фахових виданнях та на науково-практичних конференціях.

Головою кваліфікаційної роботи була Світлана Володимирівна Шульга – проректор з науково-педагогічної та фінансово-економічної роботи, професор кафедри обліку, аудиту та оподаткування, доктор економічних наук, (Національна академія статистики, обліку та аудиту).

Кваліфікаційною комісією було відзначено, що здобувачі вищої освіти мають високий рівень володіння обраними темами кваліфікаційних робіт, загальними поняттями, забезпечили якісний та доступний формат написання роботи згідно методичних рекомендацій. Крім того, всі кваліфікаційні роботи мають оригінальний характер і свідчать про високий ступінь освітньо-професійної підготовки здобувачів. У процесі захисту вони переконливо та логічно викладали основні результати свого дослідження, обізнано та обґрунтовано відповідали на питання членів Кваліфікаційної комісії, показали високий рівень компетенцій і практичних навичок, що надбали під час навчання.

 

 

 

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.