26.02.2024, опубліковано інтерв’ю з завідувачем кафедри фінансів, обліку та оподаткування, доктором економічних наук, професором Косовою Тетяною Дмитрівною.

26 February 2024, 9:33 am Written by 
Read 54 times

У додатку до № 19 Газети «Все про бухгалтерський облік», що вийшов 26.02.2024, опубліковано інтерв’ю з завідувачем кафедри фінансів, обліку та оподаткування, доктором економічних наук, професором Косовою Тетяною Дмитрівною. У ньому вона відповіла на питання, які стосувалися освітньо-професійних програм із обліку і оподаткування, їх зв’язку з авіаційною галуззю, порядку обрання вибіркових дисциплін здобувачами вищої освіти. Тетяна Дмитрівна пояснила, як введення воєнного стану вплинуло на підготовку здобувачів вищої освіти за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» в НАУ, уточнила перспективи її розвитку в умовах післявоєнного відновлення національної економіки.

Щиро дякуємо редакції Газети «Все про бухгалтерський облік» за увагу до кафедри фінансів, обліку та оподаткування Факультету економіки та бізнес-адміністрування провідного закладу

вищої освіти України - Національного авіаційного університету!

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.