29.02.2024 року кафедра фінансів, обліку та оподаткування брала активну участь у вебінарі « Державна підтримка інвестицій: закон про страхування інвестицій, індустріальні парки».

29 February 2024, 12:29 pm Written by 
Read 45 times

29.02.2024 року кафедра фінансів, обліку та оподаткування брала активну участь у вебінарі « Державна підтримка інвестицій: закон про страхування інвестицій, індустріальні парки», який проводився представниками однієї з провідних українських компаній Сrowe з надання професійних послуг – юридичних, аудиторських, консалтингових, податкових тощо, яка входить до міжнародної мережі Сrowe Global.

На вебінарі була присутня група магістрів ФК-114м спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» ОПП «Фінанси і кредит» у повному складі (10 здобувачів) на чолі з куратором групи – к.е.н., доцентом кафедри Оленою ЖАМ. Також до вебінару залучилися інші викладачі кафедри фінансів, обліку та оподаткування – к.е.н., доцент Юлія ВЛАДИКА, к.е.н., доцент Олена РИБАК, старший викладач Лариса ТУРОВА.

На вебінарі було розглянуто доволі актуальні питання внесення змін до Закону України «Про страхування», основні переваги інвестицій у формі створення  індустріальних парків, проаналізовано їх роль у створенні нових робочих місць та розвитку місцевих громад, запропоновано стратегії залучення державних і приватних інвестицій у розвиток індустріальних парків. Учасники вебінару ділилися світовими практиками управління індустріальними парками, які можна адаптувати в Україні для відновлення її  економіки.

Дякуємо представникам Сrowe за цікаву інформацію, яка є важливою як в теоретичному, так і в практичному аспектах!

 

 

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.