24.11.2022 викладачі кафедри фінансів, обліку та оподаткування на чолі з завідувачем кафедри, доктором економічних наук, професором Тетяною КОСОВОЮ відвідали семінар для викладачів ЗВО України «Тенденції фінансового сектору та регуляторні кроки для з

24 листопада 2022, 7:33 am Автор 
Прочитано 128 разів Останнє редагування Понеділок, 28 листопада 2022 07:45

24.11.2022 викладачі кафедри фінансів, обліку та оподаткування на чолі з завідувачем кафедри, доктором економічних наук, професором Тетяною Косовою відвідали семінар для викладачів ЗВО України «Тенденції фінансового сектору та регуляторні кроки для зменшення впливу кризи на сектор в умовах війни»

Києві (дистанційно). З вітальним словом виступила Заступник Голови НБУ Катерина Рожкова. Поточні тенденції фінансового сектору охарактеризував Директор Департаменту фінансової стабільності НБУ Первін Дадашова. Із зацікавленістю ми прослухали також доповіді інших працівників Департаменту фінансової стабільності НБУ: заступника начальника управління Андрія ДаниленкА на тему «Регуляторні кроки для зменшення впливу кризи на фінансовий сектор», головного експерту Влада Філатова на тему «Експрес стрес-тестування банків», головного економісту Юлії Баженової на тему «Система моніторингу системних ризиків НБУ»,  головного економісту Анатолія Глазунова на тему «Плани відновлення банків».

 

 

 

 

 

 

 

 

Із задоволенням донесемо актуальну, цікаву інформацію, почуту від практиків, що здійснюють управління банківською системою та фінансовими ринками України до здобувачів випускових спеціальностей наших кафедр 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 071 «Облік і оподаткування»!!!

         Обов’язково врахуємо тренди сучасності і запити практиків при удосконаленні змісту освітніх програм нашої кафедри за освітніми ступенями «Бакалавр», «Магістр», а також освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» задля зміцнення конкурентоспроможності наших випускників на ринку праці і нашої ПЕРЕМОГИ!!!

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
Ярмолюк Олексій Ярославович

Оставляя комментарии - подумайте о нормах приличия.

Сайт: iem.nau.edu.ua

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається