25.10.2022 доцентом кафедри фінансів, обліку та оподаткування ФЕБА Оленою РИБАК (к.е.н., доцент) у групі ФК – 314 Б

25 жовтня 2022, 9:04 pm Автор 
Прочитано 91 разів Останнє редагування Понеділок, 21 листопада 2022 21:13

25.10.2022 доцентом кафедри фінансів, обліку та оподаткування ФЕБА Оленою РИБАК (к.е.н., доцент) у групі ФК – 314 Б було проведено планову відкриту лекцію на тему «Планування проектів реальних інвестицій» у рамках  робочої програми навчальної дисципліни «Інвестування».

Родзинкою лекції став  практичний кейс, що містив  демонстрацію відео в режимі реального часу та показ розрахунку та презентації інвестиційного проекту, який було розпочато до впровадження компанією – виробником нетканих матеріалів у 2021 році. Здобувачі вищої освіти брали активну участь в ході лекції, задавали питання, цікавились наданим матеріалом та використовували додаткові можливості роботи в Google Classroom.

 

 

 

 

Захід, що відбувся в режимі онлайн відвідали: завідувач кафедри фінансів, обліку та оподаткування д.е.н, проф. Тетяна КОСОВА, представник навчального відділу Алла Вітусевич, науково – педагогічні працівники кафедри фінансів, обліку та оподаткування, а саме: д.е.н., проф. Надія Антипенко, к.е.н., доц. Інна Афанас’єва, д.е.н., проф. Ніна Овсюк, к.е.н., доц. Юлія ВЛАДИКА, старший викладач Лариса ТУРОВА. За результатами обговорення на засіданні кафедри було визначено, що лекція відповідала вимогам вищої школи.

Вітаємо Олену Миколаївну із заслуженою високою оцінкою і бажаємо їй творчих успіхів у подальшій науково-педагогічній діяльності!!!!!

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
Ярмолюк Олексій Ярославович

Оставляя комментарии - подумайте о нормах приличия.

Сайт: iem.nau.edu.ua

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається