28.08.2019 проведення Інноваційного форуму SPACEON NOW в НАУ

28 серпня 2019, 10:08 am Автор 
Опубліковано в Новини ФЕБА НАУ
Прочитано 1459 разів Останнє редагування Середа, 28 серпня 2019 10:13

27 серпня у Києві стартував інноваційний космічний форум «SPACEON NOW»

 

27-28 серпня 2019 року Торгово-промислова палата України в Києві приймає ключову космічну подію 2019 року, яка зібрала представників приватного та державного космічного сектору України — космічний форум «SPACEON NOW».

Запуск ракет, вихід у відкритий космос, висадка на Місяць вже давно перестали бути сценаріями з науково-фантастичних фільмів. Більш того, Україна має всі можливості, для того що б вже сьогодні закріпитися в п’ятірці лідерів світової космічної гонки. Форум «SPACEON NOW» показує сучасні проекти ракетно-космічної техніки підприємств української кооперації, розглядає перспективи їх розробки і експлуатації, розглядає космічні стартапи України, допомагає зрозуміти законодавчі ініціативи в космічному секторі, відповідає на питання, що таке космічна логістика та багато-багато інших цікавостей. 

Доповіді експертів, спікерів та учасників Форуму, обговорення, відповіді на запитання аудиторії, дискусії, спілкування в кулуарах під час кава-брейків з експертами та почесними гостями Форуму – все це дає можливість отримати відповіді на питання щодо перспектив та розвитку України як космічної держави.

28 серпня інноваційний космічний форум «SPACEON NOW» проходить в Національному авіаційному університеті.

Декан факультету С.Петровська, викладачі факультету разом зі студентами факультету економіки та бізнес-адміністрування прийняли участь в святковому відкритті форуму.

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається