10.10.2022 викладачем кафедри фінансів, обліку та оподаткування Ніною ОВСЮК (д.е.н., доцент) було проведено планову відкриту лекцію на тему «Облік оборотних активів суб'єктів малого підприємництва»

10 жовтня 2022, 8:52 pm Автор 
Прочитано 91 разів Останнє редагування Понеділок, 21 листопада 2022 21:03

10.10.2022 викладачем кафедри фінансів, обліку та оподаткування Ніною ОВСЮК (д.е.н., доцент) було проведено планову  відкриту лекцію на тему «Облік оборотних активів суб'єктів малого підприємництва» у межах  робочої програми навчальної дисципліни «Облік і звітність суб'єктів малого підприємництва» для здобувачів групи ОА-315 Б.

В ході лекційного заняття були використані такі методи навчання, як: навчальна дискусія, аналіз конкретних ситуацій. Під час заняття викладач активно використовувала наочний матеріал у виді презентації по темі, що дало змогу здобувачам вищої освіти показати хорошу результативність навчання та високий рівень володіння теоретичним матеріалом, розуміння його застосування на практиці.

Лекцію в онлайн форматі відвідали: завідувач кафедри фінансів, обліку та оподаткування д.е.н, проф. Тетяна КОСОВА, науково – педагогічні працівники кафедри фінансів, банківської справи та страхування, а саме: д.е.н., проф. Надія Антипенко, к.е.н., доц. Інна Афанас’єва, к.е.н., доц. Олена РИБАк, к.е.н., доц. Юлія ВЛАДИКА, к.е.н., доц. Ольга БОНДАРЕНКО, доц. старший викладач Лариса ТУРОВА, старший викладач Наталія ЗАДЕРАКА.

За результатами обговорення викладачами кафедри відкритого лекційного заняття, проведеного Ніною ОВСЮК, зазначено добре володіння навчальним матеріалом, методикою проведення занять, вміння організувати та зацікавити здобувачів вищої освіти, вміле застосування відповідних форм роботи та наочних матеріалів.  Співробітники кафедри фінансів, обліку та оподаткування дійшли висновку, що лекція була проведена на високому науково-методичному рівні та відповідає сучасним вимогам вищої школи.

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
Ярмолюк Олексій Ярославович

Оставляя комментарии - подумайте о нормах приличия.

Сайт: iem.nau.edu.ua

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається