4.09.2019 День підприємця –професійне свято на ФЕБА

11 вересня 2019, 1:25 pm Автор 
Опубліковано в Новини ФЕБА НАУ
Прочитано 831 разів Останнє редагування Середа, 11 вересня 2019 13:28

4.09.2019 День підприємця –професійне свято на ФЕБА

 

Щорічно у першу неділю вересня в Україні відзначається професійне свято – День підприємця! Варто відзначити, що День підприємця – це особливе свято для викладачів, студентів, випускників факультету економіки та бізнес-адміністрування НАУ. Адже Факультет ФЕБА - ОСЕРЕДОК БІЗНЕС-ОСВІТИ В НАУ.

Напередодні Дня підприємця проходять різні професійні зустрічі, конференції та семінари, успішні експерти дають інтерв’ю, в яких розповідають про проблеми та можливості в бізнес-середовищі.

У рамках святкування Дня підприємця структурним підрозділом факультету ФЕБА, кафедрою економіки та бізнес-технологій, яка готує фахівців за освітньо-професійними програмами «Підприємництво та бізнес-технології», «Митна та біржова справа», «Підприємницька діяльність в авіації» було організовано і проведено економічну ділову гру «Ти -підприємець».

Метою проведення даного заходу було розвинути творчі ділові якості студентів, навчити їх орієнтуватися в світі сучасного ринкового бізнесу, здобувати навички самостійно та колективно приймати рішення в складних сучасних умовах ринкового господарювання .

Студенти приймали активну участь у грі та продемонстрували не тільки свої знання з економічних дисциплін, а й свою креативність, винахідливість та позитивність мислення.

Колектив кафедри вітає студентів з професійним святом і бажає їм залишатися ж такими енергійними, ініціативними людьми, щоб зуміли організувати свою справу, втілити в життя нові ідеї та проекти, а своєю невтомною працею активно сприяли поступальному економічному розвитку нашої держави!

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається